KOULURUOKALISTA 2019-2020 VIIKOT
2019-
2020
|
VIIKKO 1
|
VIIKKO 2
|
VIIKKO 3
|
VIIKKO 4
|
VIIKKO 5
|
VIIKKO 6
|
MA
|
Keltainen Broileri-
kastike, Ohra
Mustaherukkahillo
Tuoresalaatti
|
Perunasoselaatikko
Tuoresalaatti
Puolukka
|
Mango-broilerikastike
Pasta
Tuoresalaatti
|
Nasi Goreng
Riisi
Tuorepala
|
Broilerikastike
Riisi
Tuoresalaatti
Mustaherukkahillo
|
Jauhelihakastike
Perunat
Tuoresalaatti
Puolukka
|
TI
|
Jauhemaksa-/ Jauhelihapihvit
Perunasose
Tuoresalaatti
|
Uunikala
Perunat
Punajuuriomena-
salaatti
|
Pinaatti-/Porkkana-
ohukaiset
Perunasose
Melonisalaatti
|
Kiinalainenkeitto
Leipä
Hedelmä
|
Kasvis-/
Bataattipihvi
Perunasose
Tuoresalaatti
|
Broilerikiusaus
Tuoresalaatti
|
KE
|
Talon tapaan
|
Riisipuuro
Marjasoppa
Leikkele
Tuorekurkku
|
Lapinukonkeitto/
Liha-juureskeitto
Puolukkakiisseli
Tuorekurkku
|
Kalapihvit/-pyörykät
Juuresmuusi
Tar-tar
Punajuuri
Tuoresalaatti
|
Makaronilaatikko
Salaatti
|
Lihakeitto
Leipä, juusto
Tuorekurkku
|
TO
|
Kebabvuoka
Tuoresalaatti
|
Makkarakastike
Perunat
Tuoresalaatti
Kurkkusalaatti
|
Lohikiusaus
Punajuuri
Tuoresalaatti
|
Ohrapuuro, soppa
Leikkele
Tuorekurkku
|
Merenneidon-
kalakeitto
Rieska
Jääsalaatti
|
Kasvislasagnetta
Tuoresalaatti
|
PE
|
Lohikeitto
Ruisleipä
Hedelmä
|
Spaghettipaistos
Tuoresalaatti
|
Hernekeitto
Leipä, juusto
Hedelmä
|
Kinkkukiusaus
Tuoresalaatti
Puolukka
|
Lihakastike
Perunat
Salaatti
Punaherukka
|
Kalakeitto
Ruisleipä
Maksamakkara
Hedelmä
|
Joka päivä tarjotaan leipä, ravintorasva ja ruokajuoma. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia raaka - aineiden saatavuuden ja toimitusten vuoksi.
Allergeeneista saa tietoa keittiöhenkilökunnalta.
Offentligt, till lärare, till studerande, till personalen och till vårdnadshavare
Administrator
Publicerat 14.8.
Syns tills 31.5.2020