KOULURUOKALISTA 2019-2020 VIIKOT

2019-

2020

 

  VIIKKO  1

 

  VIIKKO  2

 

   VIIKKO 3

 

  VIIKKO  4

 

   VIIKKO  5

 

    VIIKKO   6

 

MA

  

 Keltainen Broileri-  

 kastike, Ohra

 Mustaherukkahillo

 Tuoresalaatti

 

 Perunasoselaatikko

 Tuoresalaatti

 Puolukka

 

 

Mango-broilerikastike

  Pasta

Tuoresalaatti

 

 

 Nasi Goreng

 Riisi

 Tuorepala

 

 

 Broilerikastike

 Riisi

 Tuoresalaatti

 Mustaherukkahillo

 

 Jauhelihakastike

 Perunat

 Tuoresalaatti

 Puolukka

 

 

TI

 

Jauhemaksa-/ Jauhelihapihvit

Perunasose

Tuoresalaatti

 

 

 Uunikala

 Perunat

 Punajuuriomena-

 salaatti

 

 

 Pinaatti-/Porkkana-

 ohukaiset

 Perunasose

 Melonisalaatti

 

 

 

 Kiinalainenkeitto

 Leipä

 Hedelmä

 

 Kasvis-/  

 Bataattipihvi                          

 Perunasose

 Tuoresalaatti

 

 

 

 Broilerikiusaus

 Tuoresalaatti

 

 

 

 

KE

 

Talon tapaan

 

 Riisipuuro

 Marjasoppa

 Leikkele

 Tuorekurkku

 

 Lapinukonkeitto/

 Liha-juureskeitto

 Puolukkakiisseli

 Tuorekurkku

 

 Kalapihvit/-pyörykät

 Juuresmuusi

 Tar-tar

 Punajuuri

 Tuoresalaatti

 

 Makaronilaatikko

 Salaatti

 

 

 

 Lihakeitto

 Leipä, juusto

 Tuorekurkku

 

 

 

TO

 

 Kebabvuoka

 Tuoresalaatti

 

 

 

 Makkarakastike

 Perunat

 Tuoresalaatti

 Kurkkusalaatti

 

 

 Lohikiusaus

 Punajuuri

 Tuoresalaatti

 

 Ohrapuuro, soppa

 Leikkele     

 Tuorekurkku

 

 Merenneidon-

 kalakeitto

 Rieska

 Jääsalaatti

 

 

 Kasvislasagnetta

 Tuoresalaatti

 

 

PE

 

 

 Lohikeitto

 Ruisleipä

 Hedelmä

 

 Spaghettipaistos

 Tuoresalaatti

 

 

 

 

 Hernekeitto

 Leipä, juusto

 Hedelmä

 

 Kinkkukiusaus

 Tuoresalaatti

 Puolukka

 

 Lihakastike

 Perunat

 Salaatti

 Punaherukka

 

 

 Kalakeitto

 Ruisleipä

 Maksamakkara

 Hedelmä

 

 

Joka päivä tarjotaan leipä, ravintorasva ja ruokajuoma.                                                                                                                                                                              Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia raaka - aineiden saatavuuden ja toimitusten vuoksi.

Allergeeneista saa tietoa keittiöhenkilökunnalta.